Пребарување по:
GTIN
Име на брендот
Функционално име
Класификација
Име на провајдерот на информации
GLN на провајдерот на информации
Земја на потекло
Земја на извоз
Име на производителот
GLN на производителот
Состојки
Алергенси
Статус на податоците за производот
Нутрицистички состав
Хиерархиска конфигурација
Датум на креирање на податоците за производот
Датум од кој производот станува достапен
Датум на последна промена на податоците за производот
Датум на престанок на важење на податоците

Внесете критериум за да се изврши пребарувањето
Преглед:
 
Сортирање според:
 

 GTINИме на производот 
05310005022781Фрути од праска 125г МЕК БИСКВИТ СО ЖЕЛЕ ОД ПРАСКА (48%) ПРЕЛИЕН СО ЧОКОЛАДО 125гДетали
05310005024785Чоко Стоби Флипс ДРАЖЕИ ОД ТЕМНО ЧОКОЛАДО И ЕКСТРАКТ ОД ЧИЛИ ПИПЕРКА СО ЈАДРО ОД ЕКСТРУДИРАНИ ЖИТАРKИ 60гр.Детали
05310005006156Чоко Стоби Флипс 50 парчиња флипс 30гр.Детали
05310005008839Чоко Стоби Флипс 50 парчиња флипс 60гр.Детали
05310005010085Чоко стоби флипс бел 50 парчиња флипс 30gДетали
05310005009201Чоко Стоби Флипс 50 парчиња флипс 80гр.Детали
05310005011402Чоко стоби флипс бел 50 парчиња флипс 80gДетали
05310005015851Чоко стоби ориз 20 парчиња чоколадизиран ориз 40gДетали
05310005016315Витаминка новогодишно пакетче тип 300 - картонска кутијаДетали
05310005014755Витаминка новогодишно пакетче тип 400 - платнена црвена торбаДетали
123