Податоци за GTIN 05310005014816

Податоци за производот
Глобален број на трговската единица 05310005014816     
Име на брендот Витаминка
Име на брендот (латиница) Vitaminka
Име на производот новогодишно пакетче тип 800 - платнена црвена торба
Тип на бар код симбологија GS1-13 (EAN-13)
Земја на потекло (ISO код) Македонија
Земји каде што се продава производот
MK,
Име на компанијата провајдер на податоците ВИТАМИНКА АД - ПРИЛЕП
GLN на компанијата провајдер на податоците 5310005000000
Име на производителот ВИТАМИНКА АД - ПРИЛЕП
GLN на производителот 5310005000000
Статус на производот Додаден за прв пат
 
       

Индикатори

Дали производот е наменет за крајниот потрошувач (на местото на продажба)?

Дали производот е на основно ниво во хиерархијата на производи?


Дали производот е со променлива мера?

Дали производот може да биде вклучен во процесот на нарачка (да биде нарачан)?

Дали производот може да биде вклучен во процесот на испорака (дистрибуција)?

Дали производот може да се фактурира?

Опис и класификација


Категоризација на производот
Сегмент:
50000000 - Храна/Пијалоци/Тутун

Фамилија: 50160000 - Кондиторски производи/Засладувачи

Класа: 50161900 - Различни пакувања на кондиторски производи и засладувачи

Група (brick): 10000622 - Различни пакувања на кондиторски производи и засладувачи

Пакување на производот

Хиерархиска конфигурација на производот Комбинирано пакување (наменето за место на продажба)
Дали производот има пакување кое се враќа?
Дали пакувањето се рециклира?
Дали производот доделен batch/lot?
Дали производот може да се врати доколку не е продаден?
GTIN на производИме на производотКвантитет
05310005001588Витаминка бонбони компримати пеперминт1
05310005002899Атлантис чоколадни морски школки 200гр.1
05310005002905Весели јајца чоколадни јајца 120g1
05310005003100Стоби Флипс- Флипс со кикиритки 40г Флипс со кикиритки 40г2
05310005003353Chokee чоколадирано суво грозје 80g1
05310005004046Чоко Стоби Флипс флипс 30гр.1
05310005004633Синтагма млечно чоколадо со лешник крем 100g2
05310005004640Синтагма млечно чоколадо со млечен крем 100g1
05310005004664Сириус млечно чоколадо co кокос крем 30g1
05310005004978Сириус млечно чоколадо co лешник крем 30g1
05310005005197Сириус млечно чоколадо лешник криспи 28g1
05310005005210Сириус млечно чоколадо co млечен крем 30g1
05310005005371Чока Мока крцкави житарки со какао 250g1
05310005005517Darbo Flakes крцкави житарки со какао 250g1
05310005005562Stobi Flips со вкус на пица 30г флипс со вкус на пица 30g1
05310005009393CEVITANA Додаток на исхраната.Цевитана витамински инстант пијалок со вкус на портокал содржи 9 витамини 200г1
05310005009812Chokee чоколадирани лешници 60g1
05310005009843Чоко Стоби Флипс бел Чоко Стоби Флипс бел 30g1
05310005010122Choco Kids млечно чоколадо 15g3
05310005010283CEVITANA Додаток на исхраната.Цевитана витамински инстант пијалок со вкус на лимон содржи 9 витамини 19г1
05310005010870Луна крем кафено бел 20гр.2
05310005013185Frutti од портокал 112г Frutti од портокал 112г2
05310005013420Луна млечно чоколадо јагода - јогурт 100g1
05310005014137DESPINA интегрален кекс без додаден шеќер 210гр.1
05310005015240Бонитас чипс со вкус на пиперка1
05310005015844Чоко стоби ориз флипс 40g1
05310005017145Risko млечна какао табла со ориз 150g1
05310005019125GRITZ 40г Солени стапчиња1
05310005019149GRITZ 50г Солени переци1

Датуми и животен век на производот


Датум на внес на валидни информации за производот 23/12/2015
Датум кога производот станува достапен 23/12/2015
Датум на последна промена на производот 23/12/2015
Сезона во која е достапен производот? цела година

Складирање и користење


Состав и алергени

Агенција која го контролира дефинирањето на алергенсите Агенција за храна и ветеринарство
Дали производот е вегетаријански?
Дали производот е вегански?
Дали производот е посен?
Дали производот содржи опасна супстанција?
Дали производот е органски?

Нутритивни факти

  
 • Фрути од праска 125г МЕК БИСКВИТ СО ЖЕЛЕ ОД ПРАСКА (48%) ПРЕЛИЕН СО ЧОКОЛАДО 125г

 • Чоко Стоби Флипс ДРАЖЕИ ОД ТЕМНО ЧОКОЛАДО И ЕКСТРАКТ ОД ЧИЛИ ПИПЕРКА СО ЈАДРО ОД ЕКСТРУДИРАНИ ЖИТАРKИ 60гр.

 • Витаминка новогодишно пакетче тип 300 - картонска кутија

 • Витаминка новогодишно пакетче тип 1200 - платнена црвена торба

 • Витаминка новогодишно пакетче тип 800 - платнена црвена торба

 • Витаминка новогодишно пакетче тип 600 - платнена црвена торба

 • Витаминка новогодишно пакетче тип 500 - платнена црвена торба

 • Витаминка новогодишно пакетче тип 400 - платнена црвена торба

 • Витаминка новогодишно пакетче тип 200 - кеса

 • Витаминка новогодишно пакетче тип 150 - кеса

 • Витаминка новогодишно пакетче тип 100 - кеса

 • Frutti од вишна 112г Frutti од вишна 112г

 • Frutti од малина 125г Frutti од малина 125г

 • Frutti од малина 112г Frutti од малина 112g

 • Frutti од вишна 125г Frutti од вишна 125г

 • Frutti мини 100г Мини Frutti 100g софт бисквит со овошно желе од портокал и чоколаден прелив

 • Frutti од портокал 125г Frutti од портокал 125г

 • Frutti од портокал 112г Frutti од портокал 112г

 • Чоко Стоби Флипс флипс 80гр.

 • Чоко Стоби Флипс флипс 60гр.

 • Чоко стоби флипс бел флипс 80g

 • Чоко стоби ориз флипс 40g

 • Чоко Стоби Флипс флипс 30гр.

 • Чоко Стоби Флипс бел Чоко Стоби Флипс бел 30g